subota, 11. veljače 2017.

NUXE Micelarna otopina

Bok cure! Danas ću vam pisati nešto o NUXE micelarnoj vodici sa laticama ruže. Naime, kada je u pitanju skidanje šminke, moj prvi izbor je micelarna voda. One su mi uglavnom najlaganije na licu i vrlo dobro obavljaju svoj posao ( barem one koje sam do sada probala). Moja koža je normalna/suha te nije previše osjetljiva. No da mi krenemo malo pričati o ovom proizvodu.




Dakle ona dolazi u pakiranju od 200ml i na vrhu ima klasičan plastični čep. Sam proizvod je svjetlo žute boje ali ne ostavlja apsolutno nikakav trag na licu.
Cijena ove micelarne vodice je 130 kn.

A sada da vidimo što NUXE kaže o njoj?

Ova nježna vodica svojim ultra-nježnim micelima kokosa u samo jednom koraku učinkovito uklanja sve nečistoće i šminku. Cvjetna vodica ruže 
Rosa damascena, alantoin te biljni glicerin umiruju i omekšavaju kožu dok prirodna hijaluronska kiselina hidratizira kožu i štiti od isušivanja.
 
Sadrži 97% sastojaka prirodnog porijekla.

Rezultat: Savršeno čista i osvježena koža u jednom potezu.

Moji dojmovi o ovoj micelarnoj vodici?

U potpunosti se slažem da je ova micelarna vodica vrlo nježna i da pruža vašoj koži hidrataciju. Ja ju koristim već nekih mjesec dana i nisam imala apsolutno nikakve iritacije. Što se tiče učinkovitosti skidanja šminke, šminku sa lica mi skine u samo par poteza a što se tiče maskare potrebno je držati natopljenu vaticu par sekundi te je lagano skidati (meni je tako bilo sa svakom micelarnom do sada). Međutim kada se sve to napravi šminka ide dolje bez problema i skine mi apsolutno sve (nema onih crnih fleka ispod očiju od maskare
 ). Nisam sigurna koliko će ova micelarna biti dobra za skidanje vodootporne maskare, jer je ne koristim ali vodootporni tuš za oči skida bez problema.
Na NUXE stranici također piše kako ovu micelarnu nije potrebno ispirati međutim ja ju svejedno ispirem kao i sve ostalo tako da budem u potpunosti sigurna da nema ostataka šminke međutim, ako niste tip cure koja i nakon micelarne opet pere lice, mislim da sa ovom micelarnom nećete imati problema. Ne ostavlja nikakav masni ili ljepljivi trag na koži što je uvijek dobro i poželjno.
Ja dajem jedan veliki like ovoj micelarnoj i definitivno ću je nekada kupiti ponovno, no kada je potrošim bacam se malo na isprobavanje drugih micelarnih vodica.


Jesi li ti probala ovu micelarnu vodicu? Da li te zanima možda neka druga micelarna vodica ali želiš čuti nečije mišljenje o njoj prije nego je kupiš? Piši mi u komentare!
😁


Nema komentara:

Objavi komentar