subota, 15. travnja 2017.

AVON blemish clearing & blackhead clearing tonici za lice

1. AVON blemish clearing
Tonik protiv akni sa salicilnom kiselinom. Efikasno kontrolira i umanjuje višak masnoća bez isušivanja kože. Kožu ostavlja čistom, osvježenom i obnovljenom

Ovaj tonik dolazi u plastičnom pakiranju od 100 ml. Ima dosta jak miris i čini mi se da je na agresivnijoj strani. Što se tiče vas s jako suhom i osjetljivom kožom ovo nije nešto što bih vam preporučila prvenstveno zbog toga što sadrži salicilnu kiselinu i sklon je tome da malo isuši kožu. Međutim, mislim da je odličan za vas s normalnom i masnom kožom zbog toga što umanjuje višak masnoće i efikasno se bori protiv prištića. Što se tiče akni ne mogu svjedočiti jer akne nemam i nisam ih imala ali što se tiče prištića, njih riješi u samo 2-3 dana. Definitivno mi je isušio prištiće i smanjio njihovu pojavu.

2. AVON blackhead clearing


Tonik za čišćenje lica protiv mitesera.
Hipoalergen osvježavajući tonik za čišćenje mitesera sa salicilnom kiselinom 2%. Prikladan za svakodnevnu upotrebu za sve tipove kože (normalnu, suhu i masnu).
Uklanja višak masnoće i sve tragove nečistoće. Koža je čišća nakon tjedan dana upotrebe.

Što se ovog tonika tiče, također kao i prethodni dolazi u plastičnom pakiranju od 100 ml, ima intenzivan miris i također je na agresivnijoj strani. Uglavnom je moje mišljenje jednako kao i za prethodnog međutim, ovaj tonik se odnosi na čišćenje lica od mitesera. Ne rješava ih u potpunosti ali definitivno mi je smanjio njihovu pojavu.



Jeste li vi isprobale neke od ovih tonika? Koji su vama omiljeni tonici? Pišite mi u komentare!

Nema komentara:

Objavi komentar