subota, 1. travnja 2017.

Essence long lasting olovke za oči + Essence vodootporni tuš za oči

Evo mene opet s još jednom recenzijom. Danas ću vam pisati, nešto malo o Essence long lasting olovkama za oči i Essence vodootpornom tušu za oči.
Ovo su jedine olovke koje ja koristim zbog toga što s jako kremaste a naravno i jako pristupačne.

ESSENCE LONG LASTING EYE PENCIL

'' Dugotrajna i intenzivna boja: dugotrajna olovka za oči je super jednostavna za korištenje zahvaljujući inovativnom mehanizmu i garantira dugotrajne rezultate.''

Ove olovke dolaze u plastičnom pakiranju od 0.28 g i ono što mi je jako drago, ne šilje se već se otvaraju na ''okretanje'' ili ti ''odvrtanje''. Cijena za svaku je 12.90 kn i možete ih pronaći u svim drogerijama.

Ja ove olovke koristim već jako dugo vremena i nekako se uvijek njima vraćam. Nijanse koje ja imam su 01 Black Fever, 02 Hot Chocolate i 05 C'est La Vie.

Olovke su jako kremaste teksture i vrlo je lako raditi s njima. Smatram da nema goreg nego kada su olovke za oči jako suhe i treba vam sto godina da izvučete neku pigmentaciju iz njih. Međutim, to kod ovih olovaka nije slučaj. Vrlo se lako nanose i nije vam potrebno deset puta prelaziti preko istog mjesta. Što se tiče njihove postojanosti, nisu najdugotrajnije olovke koje sam ikada probala. Međutim, mislim da za ovu cijenu stvarno rade dobar posao i definitivno ću ih nastaviti koristiti.

ESSENCE EYELINER PEN – WATERPROOF

''Back to black: preciznu liniju je lagano postići s vodootpornim tušem za oči s osjetilnim završetkom.  Vodootporan i za liniju bez mrlja ovaj tuš može bez problema izdržati prve proljetne kiše. Za intenzivan urbani izgled.''

Ovaj vodootporni tuš za oči dolazi u pakiranju od 1 ml i postoji samo jedna nijansa, 01 Deep black. Cijena mu je 23.90 kn i možete ga pronaći u gotovo svim drogerijama.
Ima vrlo precizan aplikator koji vam omogućava vrlo lako nanošenje. S njime možete izvući i najtanju pa i onu najdeblju i intenzivnu liniju bez puno muke.

Vrlo se lako nanosi. Nije ni presuh ni pretekuć. Ako slučajno pogriješite vrlo lako to možete popraviti no kada se on setira cijeli dan ne mrda s očiju ( barem ne u mom slučaju ). Dosta je dugotrajan i ima intenzivnu pigmentaciju. Također se ne suši tako brzo što se meni jako sviđa zbog toga što ja ne koristim tuš svakodnevno i mrzim kad ga nanesem jednom i sljedeći puta kad ga krenem staviti je u potpunosti suh i spreman za smeće. Što nije                                                                    slučaj i s ovim tušem za oči i zbog toga mi je jedan od omiljenih.

Jeste li vi isprobale ove olovke ili tuš za oči? Ako da, koji su vaši dojmovi? Pišite mi u komentare!

Nema komentara:

Objavi komentar