ponedjeljak, 10. travnja 2017.

Garnier 3 u 1 gel za čišćenje + piling + maska

Bok curke! Za danas sam vam pripremila recenziju jedne ''umivalice'' u kojoj bi, po mom mišljenju, najviše mogle uživati one koje imaju masnu i problematičnu kožu. Naime, radi se o Garnier 3 u 1 gelu za čišćenje + pilingu + masci.
Proizvod je namijenjen masnoj i koži sklonoj prištićima/aknama. Dolazi u količini od 150 ml i cijena jest 41.90 kn.

Garnier o ovom proizvodu:
Program Pure Active posebno je namijenjen borbi protiv nesavršenosti i višku sebuma.
Kako se

koristi? 
1. Sredstvo za čišćenje: nanosi se svakodnevno na vlažno lice. Utrljajte, zatim isperite s dosta vode. 
2. Piling: koristi se svakodnevno. Utrljajte kružnim pokretima, posebno u predjelu čela, nosa i brade. Isperite s dosta vode. 
3. Maska: koristi se 2 do 3 puta tjedno. Nanesite je na lice, ostavite da djeluje 3 minute. Isperite s vodom. Izbjegavajte područje oko očiju.

No da krenem od samog početka. Samo pakiranje jest praktično i dosta dugo vam traje s obzirom na to da vam za korištenje ne treba gomila proizvoda. U sva tri načina korištenja mi se pokazao odlično. Što se tiče korištenja kao gela za umivanje, definitivno ga ne preporučujem osobama s osjetljivom i suhom kožom jer je zbog tih čestica koje ima u sebi, malo agresivniji i mogao bi vam isušiti lice (kao što i sami kažu namijenjen je masnoj koži ). Kao piling mi se jako dopao jer u sebi sadrži nešto sitnijih i nešto većih čestica pilinga te odlično uklanja odumrle stanice kože i višak masnoće. Kao maska djeluje tako da se bori protiv prištića tako što ih lagano isušuje te sprječava nastanak novih što se na meni definitivno pokazalo. Nakon korištenja proizvoda kao maske, stvarno se osjeća svježina i čistoća kože a prištići su manje vidljivi.

Jeste li vi isprobale ovaj proizvod? Ako da, koji su vaši dojmovi? Pišite mi u komentare!

Nema komentara:

Objavi komentar