petak, 21. travnja 2017.

Catrice tekući puder i korektor

Catrice Camouflage liquid concealer

Ovaj korektor dolazi u pakiranju od 5,0 ml i cijena mu je oko 30 kn. Dolazi u tri nijanse ( 005 Light natural, 010 Porcellain, 020 Light beige ), možete ga pronaći u DM, Muller, Bipa i Kozmo drogerijama.

Catrice navodi da ovaj korektor:
Pruža visoko prekrivanje dugotrajne teksture
Vodootporna tekuća tekstura
Optimalno prekrivanje i njega

Moje iskustvo:

Kada želim da mi make-up traje cijeli dan i kada želim biti sigurna da se neće pomicati, uvijek posežem za ovim korektorom. Odličan je za prekrivanje tamnih podočnjaka, prištića, crvenila kao i za posvjetljivanje. Što se tiče dugotrajnosti, ja se u potpunosti slažem da traje cijeli dan, jer se meni ne pomiče do navečer. Ne uvlači se u linije ispod očiju i ima odličan aplikator koji omogućuje lakše i precizno nanošenje korektora što mi se jako sviđa. Mislim da je ovo odličan korektor i da za tu cijenu ne može biti bolji nego što jest. Po meni ima sve što korektor treba imati i uz to je i pristupačan, tako da je ovo definitivno korektor koji bih preporučila svima.


Catrice liquid coverage foundation 

Ovaj tekući puder dolazi u staklenoj bočici od 30 ml proizvoda a cijena mu je 55 kn. Dolazi s pipetom tako da lako možete dozirati proizvod. Sam proizvod je dosta tekuće teksture i ima veliku prekrivnu moć. Ima mat završnicu pa je odličan za vas s masnijom kožom. Ja sam imala neke suhe dijelove na licu kada sam ga nanijela no nije ih previše naglasio. Lijepo se nanosi i lako i se blenda. Ne ostavlja '' fleke '' na licu već se ravnomjerno raspoređuje. Ja sam ga nanosila i sa spužvicom i s četkicom i u oba slučaja se pokazao dobro. Ja inače više preferiram nanošenje pudera sa spužvicom jer mi se uvijek puder ljepše stopi s kožom, kao što je i ovaj, ali je i s četkicom lijepo sjeo na lice. Iako ima visoku prekrivnu moć, nije težak na licu i ne daje efekt maske, već izgleda dosta prirodno i lijepo se stapa s kožom. Dosta je dugotrajan na licu i meni je trajao cijeli dan s time da sam se mrvicu prosijala na nosu nakon nekih 7 h , ali mu stvarno za takvu cijenu ne mogu zamjeriti. Mislim da je ovo jedan od boljih drogerijskih pudera, pogotovo što se tiče matirajućih, zbog toga što je jako
pristupačan a stvarno funkcionira odlično i jako lijepo izgleda na licu. 

Nema komentara:

Objavi komentar